Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Trapwords na Srpskom jeziku!

Cena: 2 400 RSD

Jedna od najpopularnijih zabavnih drustvenih igara na svetu dobija i karate pojmova sa rečima na srpskom jeziku! Ovu varijantu igre možete već danas naći u našoj prodavnici.

Dve grupe heroja se upustilo u tamnicu da pobedi čudovišete i preuzme slavu i blago. Međutim može biti samo jedan pobednik. Trapwords je odlična party igra asocijacija u kojoj treba da postavljate zamke u vidu reči suparničkom timu. Svaki tim bira pojam za suprotni tim, koji kapiten suparničkog tima treba da objasni svojim saigračima. Međutim, tajno postavljate zamku u vidu reči koju suparnički kapiten pokušava da izbegne. Ukoliko kapiten izgovori reč koju je vaš tim postavio kao zamku, potez se završava. Dinamičnost igri daje i vreme od 30 sekundi za koje igrači moraju da pogode zadatu reč. Ukoliko uspešno pogodite, vaš tim se kreće dalje kroz tamnicu ka čudovištu ali  time se povećava i broj zamki koju suparnički tim može da vam postavi. Kroz igru, neki delovi tamnice mogu da sadrže kletve koje dodatno otežavaju pogađanje pojmova. Neke kletve vam ne dozvoljavaju da govorite reči koje počinju na slovo "S", dok druge vas primoravaju da žmurite dok objašnjavate pojam. Čudovište takođe ima svoj trik u vidu kletve ali samo opasnije po igrače. Budite maštoviti i lukavi da bi ste uspeli da izbegnete sve zamke ove zabavne drustvene igre

Nagrade i priznanja:

2018 Golden Geek Best Party Game Nominee

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: