Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Last Will

Cena: 4 290 RSD

Pred vama i vašim rođacima (saigračima) je jako težak zadatak. Vaš bogati ujak je preminuo i ostavio svoj novac svojim naslednicima. Međutim, on je u testamentu napomenuo da samo jedan igrač može da postane njegov pravi naslednik, a to je onaj koji uspe da potroši 25.000$ najbrže! Posetite ekskluzivna mesta, jedite u najboljim restoranima, pravite žurke i kupujte skupa imanja kojima će padati vrednost. Ako uspete da se snađete bolje od vaših saigrača i nađete dovoljno vremena da uradite sve što ste naumili, postaćete pobednik.
Pred igračima su razne opcija ali je vremena malo. Uposlite potrčka da vam pomogne u planiranju i rezerviše mesta za vas, i time onemogućiti druge igrače da urade isto.

Zabavna, brza i luda strateška društvena igra koja će vas držati na neizvesnosti do samog kraja! Troštite što više da biste postali bogati!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: