Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Dungeon Petz

Stara cena: 
5390
Cena: 4 500 RSD

Postanite vođa porodice impova, koja je upravo započela novi biznis - uzgoj i prodaju "petz"-a. Zvuči vam jednostavno i sigurno?
Pa, zaboravili smo da spomenemo da su ti petz-i za Dungeon Lords.
To znači čarobna, razigrana, ponekad ljuta čudovišta koja konstantno žele pažnju i u trenutku kada želite da pokažu svoje kvalitete kupcima, oni se prave da su bolesni ili se pokvare.
Ponekad ste čak i srećni što ste ih se otarasili - ali profit je neverovatan.

Kupite bebe čudovišta!
Nahranite ih i gledajte kako rastu!
Očistite njihove kaveze!
Da. Pokretanje prodavnice za kućne ljubimce je uzbudljivo, ali to može biti i mentalno izazovno: koji je najpametniji način za pobedu na predstojećoj izložbi?
Koji je ljubimac najpogodniji za vašeg klijenta u tamnici? Koliko ti je kaveza potrebno? A ako pogodite pogrešno, koliko će to uticati na razvoj?
Bilo da pobedite ili izgubite, sigurno ćete uživati u svečanom otvaranju tamnice "petz"!

"Dungeon Petz" je samostalna društvena igra u svemiru Dungeon Lords.
Igra se sastoji od nekoliko rundi u kojima igrači koriste neuobičajene mehanizme za postavljanje radnika (igrači istovremeno pripremaju grupe različitih veličina kako bi dobili prednosti), kako bi se pripremili za neugodan zadatak podizanja mladunčadi i zadovoljavajući njihove različite potrebe. Potom ih predstavite zlim vlasnicima tamnica koji će kupiti ova stvorenja da čuvaju tamnice i blago u njima.
U međuvremenu, oni takođe prisustvuju raznim takmičenjima u kojima pokazuju svoje raznovrsne ljubimce, koji vam mogu doneti dodatne poene za pobedu u ovoj društvenoj igri.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: