Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Blazing Vortex

Cena: 600 RSD

Prvi Main Set za 2021 godinu stiže u stilu munja i gromova!

Čuvena Armed Dragon čudovišta koje je u GX eri koristio Chazz Princeton, sada stižu novi i poboljšani snagom gromova! Sa mogućnosti LEVEL UP mehanike, Armed Dragon Thunder zadržavaju svoje staro ime dok su na tabli i na groblju i time omogućavaju kombinaciju sa starim Armed Dragon arhetipom! Armed Dragon Thunder imaju efekte da odbacivanjem karte iz ruke, brže stižu do većih i jačih formi ovog arhetipa. Takođe, ukoliko su odbačeni iz ruke za aktivaciju efekta Dragon čudovišta, omogućava dodavanje wind dragon čudovišta iz špila u ruku. Odlična podrška za stari arhetip, ali i nove Dragunity karte koje stižu u setu Ghosts From the Past u aprilu.

S-Force , poznatiji i kao Security Force, su čuvari mira i zakona. Sa svojim veštim i specijalizovanim agentima, S-Force zaustavlja sve neregularnosti koje prete da unište balans kroz prostor, vreme, ali i digitalni svet. S-Force ima raznovsrna čudovišta koje polako ali sigurno onesposobljavaju protivnika. Glavna mehanika je to da utiču na protivničke zone koje su suprotne čudovištima S-Force. Od negiranja efekta, banish-ovanja protivničkih karata, pa sve do dodavanja dodatnih pojačanja u vašu ruku i na tablu, ovaj arhetip je tu da ograniči opcije protivnika i osigura pobedu.

War Rock je novi arhetip u setu koji je namenjen casual igračima. Prosti beat-down špil koji dozvoljava dodatne efekte i pojačanja napada tokom battle phase. Ovaj arhetip pomaže bilo kojim earth warrior čudovištima, tako da ih možete kombinovati sa drugim sličnim arhetipovima poput Gouki, ili prosto napraviti generični warrior špil uz pomoć karata poput Marauding Captain, Warrior Lady of wasteland i D.D. Assailant.

Blazing Vortex donosi i podršku za špilove poput Windwitch, Fabled, Tri-Brigade i Virtual World, ali i jake generične karte. 
Nova "Pot" karta Pot of Prosperity vam omogućava da banish-ujete 3 ili 6 karata po vašem izboru iz extra deck-a, a onda potom otkrijete isti broj karata sa vrha špila i dodate jednu od njih u ruku! Odlična podrška za controll špilove, ali i špilove koji traže baš specifičnu kartu koja će vam doneti pobedu. Underworld Goddess of the Closed World je novo Link-5 čudovište koje negira efekte svih protivničkih čudovišta kada je prizvana, a može i da negira kartu koja specijalno priziva čudovišta sa groblja. Takođe, da bi se prizvala, ova karta traži i jedno čudovište sa protivničke strane table! Lak način da se otarasite protivničkih jakih čudovišta, tako što ih prosto posaljete na groblje da bi prizvali Underworld Goddess of the Closed World!

Svaki booster sadrži 9 karata: 8x Common +1x Super Rare ili većeg reriteta.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: