Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Genesis Impact

Cena: 600 RSD

Poslednji Yu-Gi-Oh! set za 2020 godinu je stigao i donosi sa sobom tri nova moćna arhetipa!

Poznata spellcaster čudovišta poput Aleister the Invoker, Endymion, the Mighty Master of Magic i Witchcrafter Madame Verre su cenjena u svojim arhetipovima, ali ovaj set donosi njihove varijante iz mlađih dana. U davna vremena ova tri čarobnjaka su se udružila da otkriju tajne koje kriju čarolije njihovog sveta. Da bi uspeli u tome, odlučili su da prizovu izvore tih magija u vidu legendarnih čuvara magija. Magistus je novi arhetip koji kombinuje mehaniku equip na čudovišta iz extra deck-a da bi pojačali main deck čudovišta. Kao i po priči, svaki Magistus equip-uje na sebe jednog od čuvara magija da bi dobili dodatne efekte. Od vučenja dodatnih karata, pa sve do preuzimanja kontrole protivničkih čudovišta, Magistus ima širok asortiman trikova na raspolaganju.
Youtube-ri i Stream-eri su postali svakodnevnica u našim životima, pa tako i u Yu-Gi-Oh! svetu. Ki-sikil i Li-la su dve stremer-ke koje zabavljaju svoje gledaoce raznim šaljivim sadržajem na svom stream-u. Međutim, to je sve samo običan paravan. Noću, one postaju ozloglašeni duo Evil Twin koji je poznat po pljačkanju banaka i uspešnom bekstvu sa svojim plenom!  Live Twin / Evil Twin je novi arhetip koji kombinuje cyberse i fiend tipove čudovišta da iskontroliše protivnika i opljačka pobedu u pravom trenutku.
Nove Light Machine u vidu Drytron čudovišta imaju samo jednu zvezdicu i 2000 ATK, ali se mogu samo specijalno prizvati ako žrtvujete jedno Drytron čudovište ili ritual čudovište sa table ili iz ruke. Svako Drytron čudovište dobija i dodatne efekte kada se prizovu, a sve u cilju da prizovete njihova (ali i druga) ritualna čudovišta. U tome im pomaže novi ritual spell koji umesto broja zvezdica, traži određeni napad čudovišta da bi prizvali BILO KOJE ritualno čudovište. Odličan arhetip koji otvara dosta mogućnosti starim, ali i novim ritual špilovima.
Kao i sa Toon Chaos boosterom, u svakom pakovanju se dobija 6x Rare karte i 1x Super Rare (ili većeg reriteta u vidu Ultra Rare ili Collectros Rare).

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: