Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Ticket to Ride: Europe (Engleski)

Cena: 6 990 RSD

Od strmih padina Edinburga do osunčanih pristaništa Konstantinopola, od prašnjavih uličica Pamplone do vetrovite stanice u Berlinu, "Ticket to Ride: Europe" vas vodi u novu avanturu kroz velike i poznate gradove Evrope.
Hoćete li se upustiti u putovanje kroz tamne tunele Švajcarske? Ili da se ukrcate na brod na Crnom moru? Ili čak da postavite raskošnu železničku stanicu u velikim prestonicama starih carstava? Vaš sledeći potez bi vas možda učinio najvećim mašinovodjom u Evropi!

U društvenoj igri "Ticket to Ride Europe", vaši vozovi vas vode na avanturu kroz poznate gradove evrope - Edinburg, Kostantinopolj, Pamplona, Berlin... Kao i u originalnoj igri "Ticket to Ride", igraci pokusavaju da sakupljaju odgovarajuce karte vozova da bi pravili rute izmedju gradova Evrope. Što su rute duže, više poena ce igraci sakupiti. Da bi igra bila zanimljivija, igraci takodje dobijaju tajnu kartu destinacije koja vam daje zadatak da spojite dva grada na mapi us pomoc vaših vozova. Ukoliko igraci ispune uslove zadatka, oni dobijaju bonus poene, a posto se one otkrivaju tek kada se postavi poslednji voz, igra ce time biti neizvesna do samog kraja! "Ticket to Ride Europe" takodje dodaje tunele i stanice koje omogucavaju igracima bolje mogucnosti da ispune zadatake na karti destinacije. I ovo izdanje "Ticket to Ride" igre sa sobom osim novih destinacija donosi i brojne nagrade!

Nagrade i priznanja:

2013 Hungarian Board Game Award Special Prize Winner
2006 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2006 Årets Spill Best Family Game Winner
2006 Årets Spill Best Family Game Nominee
2005 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee
2005 International Gamers Awards - General Strategy; Multi-player

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: