Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary

Cena: 13 990 RSD

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary je specijalno limitirano izdanje jedne od najpopularniih i najnagrađivanijih društvenih igara na svetu - Ticket to Ride Europe
Ovo deluks veliko pakovanje donosi veliku mapu Evrope sa rutama, specijalno izrađene i modelirane vrste vagona unikatne za svakog igrača, limene kutije za čuvanje ovih specijalnih modela vagona, svih 108 tiketa destinacije koji su izdati do dan danas (uključujući i limitirane serije). Specilana prilika da ulepšate vašu kolekciju Ticket to Ride igara ili ako ste novi igrač, započnete kolekciju sa ovim pakovanjem.

Više o igri:

 

Od strmih padina Edinburga do osunčanih pristaništa Konstantinopola, od prašnjavih uličica Pamplone do vetrovite stanice u Berlinu, "Ticket to Ride: Europe" vas vodi u novu avanturu kroz velike i poznate gradove Evrope.
Hoćete li se upustiti u putovanje kroz tamne tunele Švajcarske? Ili da se ukrcate na brod na Crnom moru? Ili čak da postavite raskošnu železničku stanicu u velikim prestonicama starih carstava? Vaš sledeći potez bi vas možda učinio najvećim mašinovodjom u Evropi!

U društvenoj igri "Ticket to Ride Europe", vaši vozovi vas vode na avanturu kroz poznate gradove evrope - Edinburg, Kostantinopolj, Pamplona, Berlin... Kao i u originalnoj igri "Ticket to Ride", igraci pokusavaju da sakupljaju odgovarajuce karte vozova da bi pravili rute izmedju gradova Evrope. Što su rute duže, više poena ce igraci sakupiti. Da bi igra bila zanimljivija, igraci takodje dobijaju tajnu kartu destinacije koja vam daje zadatak da spojite dva grada na mapi us pomoc vaših vozova. Ukoliko igraci ispune uslove zadatka, oni dobijaju bonus poene, a posto se one otkrivaju tek kada se postavi poslednji voz, igra ce time biti neizvesna do samog kraja! "Ticket to Ride Europe" takodje dodaje tunele i stanice koje omogucavaju igracima bolje mogucnosti da ispune zadatake na karti destinacije. I ovo izdanje "Ticket to Ride" igre sa sobom osim novih destinacija donosi i brojne nagrade!

Nagrade i priznanja: 2013 Hungarian Board Game Award Special Prize Winner 2006 Golden Geek Best Family Board Game Nominee 2006 Årets Spill Best Family Game Winner 2006 Årets Spill Best Family Game Nominee 2005 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee 2005 International Gamers Awards - General Strategy; Multi-player

Predlažemo i ove igre