Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Structure Deck Spirit Charmers

Cena: 1 600 RSD

Novi Structure Deck Spirit Charmers donosi podršku za poznate Charmer dame različitih elemenata, kao i njihove saputnike!
Koristeći svoje specijalne talente i moći, svako Charmer čudovište može da vam pomogne da svladate strategije vaših protivnika. Prizivanjem svojih saputnika, koji mogu da iskoriste pune moći samo kada su zajedno na tabli, Charmer čudovišta dobijaju dodatnu podršku. Takođe, njihove čarolije lako dodaju jedna drugu iz špila, ali i pojačava bodove za napad za svaki različiti atribut na tabli. Sa podrškom karata iz špila, ali i iz boostera Phantom Rage koji stiže uskoro, saputnici su uvek spremni da zaštite vaša Charmer čudovišta i spreče napad protivnika. Popularne poznate karte poput Dark Ruler No More, Raigeki, Effect Veiler i Solemn Warning su reprintovane i spremne su da poboljšaju vaš špil. Jedinstvena tema timskog rada će šarmirati sve ljubitelje ovih dama i doneti zabavan stil igre.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: