Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Sheriff of Nottingham 2nd Edition (na srpskom jeziku)

Cena: 5 300 RSD

Druga edicija jedne od najpopularnije Party društvene igre stiže sa poboljšanim pravilima, ali i dodatkom koji sada omogućava da bez ekspanzije igrate sa šest igrača, kao i dodatne karaktere u vidu zamenika šerifa koji bi takođe da dođu do plena! 
Poznati princ Džon dolazi u Notingem! Savršena je prilika da se skupe svi trgovci iz okoline i da pokušaju da prodaju svoje proizvode dok je princ u poseti. 
Pre nego što mogu da prodaju svoje proizvode, trgovci (igrači) moraju prvo da uđu u Notingem, na čijim kapijama ih čeka Šerif od Notingema!

Da li će trgovci ići na sigurno, pa će u svoje vreće smestiti uobičajene (legalne) stvari kao što su jabuke, sir, pilići... ili će se odlučiti na malo opasniji put i pored pilića pokušati da prošvercuju i poneki začin ili možda samostrel.. Trgovci moraju imati na umu da sva roba prolazi kroz Šerifovu inspekciju!

U svakom krugu, sem uloge trgovca, igrači će se naći po jednom u ulozi Šerifa. Tada morate pažljivo da pazite na vaše saigrače, da dobro procenite ko je iskren, a ko pokušava da vas slaže i prošvercuje nešto u grad. Neki igrači će pokušati da vas nagovore da u njihovoj vreći nema ništa ilegalno. Neki će pokušati da vas podmite da njihovu vreću ne gledate, dok će drugi platiti dodatno da pregledate nečiju tuđu vreću. Sa Šerifom su mogući svi dogovori, jer ipak, on je Šerif!

U ovoj igri blefiranja i strategije, od vas zavisi ko će biti najuspešniji trgovac. Da li ćete uspeti da prevarite sve i u gajbi jabuka prošvercujete i nešto sira, ili ćete ići na sigurno i igrati po pravilima. Sheriff of Nottingham je odlična društvena igra blefiranja i obmane u kojoj ćete sigurno uživati!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: