Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Rising Rampage Special Edition

Cena: 1 700 RSD

Posle uspeha booster-a Rising Rampage, sada nam stiže specijalna edicija sa 3 boostera u jednom pakovanju kao i promo karte!
Promo karte u ovom pakovanju su podrška za Marincess špil koji se prvi put pojavio u ovom booster-u, kao i nova pordška za Salamangreat špil.
Više o booster-u Rising Rampage:

- Savladajte umetnost "Tenyi" čudovišta! Praktikanti borilačkih veština "Tenyi" odbacuju svoje materijalno vlasništvo i smrtne sposobnosti i umesto toga kanališu neverovatnu energiju i snagu prirode komunicirajući sa samom planetom.
- "Marincess" čudovišta vladaju morima! Nova popularna Cyberse strategija koju donosi Yu-Gi-Oh! VRAINS. Samo igranje jednog osnovnog čudovišta ove teme, "Marincess Horse", dovoljno je da bi ste pozvali Link-3 "Marincess Marbled Rock"!
- "The Witchcrafters" poznata strategija i grupa čudovišta iz seta "The Infinity Chasers" dovršavaju svoja remek-dela! Nova podrška u vidu čudovišta "Witchcrafter Golem Aruru" može poboljšati celu "The Witchcrafters" strategiju, kao i bilo koji tematski "spellcaster" špil!
- "Fortune Lady Every" je novo Synchro čudovište koje daje život starom tipu čudovišta, već pomenutim "Fortune Lady"! Ona postaje jača tokom svake Standby faze, i svaki put kada postane jača, jedno protivničko čudovište će morati da napusti igru! Ne može biti poražena običnim sredstvima, vraćajući se sa vašeg groblja svaki put kada vaš protivnik završi svoj potez!
- Jedinstveno novo oružje za vaš "Extra Deck"! "Apollousa, Bow of the Goddess" je čudovište Link-4 koje na sebi ima strelicu za svako čudovište koje je koristilo za link vezu. Svako korišćeno čudovište za Link pozivanje dodaje joj napad (ATK) za 800, i sa maksimum od 3200 ATK, "Apollousa" može biti nezaustavljiva. I pored svega toga moze sebi da smanjuje ATK za 800 bodova kako bi negirala i unistila bilo koje efekte čudovišta!

Kao dodatak na sve ovo, u ovom setu postoji šansa da izvučete fojlovanu kartu u najnovijem reritetu koji se sjaji više nego bilo koji drugi "Parallel Secret Rare"! Vreme je da podignete nivo igre na sledeći stepen, sa najnovijim setom "Rising Rampage"!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: