Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Legendary Duelist Season 2

Cena: 2 500 RSD

Reprint setova Legendary Duelist White Dragon Abyss i Sisters of the Rose donosi poznate karte, ali i jaku podršku za te arhetipove.

Kaibin čuveni Blue-Eyes white Dragon dobija reprint svih bitnih karata da bi se napravio špil oko ove karte. Ljubitelji Blue-Eyes špila će se obradovati kartama poput Blue-Eyes Alternative White Dragon, Sage with Eyes of Blue, Bingo Machine, Go, ali I nove karte Blue-Eyes Abyss Dragon! Ukoliko je ova karta specijalno prizvana, možete dodati iz špila jednu rital spell kartu ili jednu polimerizaciju. Takođe, možete banish-ovati ovu kartu sa groblja da bi ste dali dodatnih 1000 ATK svim vašim zmajevima, osmog ili većeg nivoa na tabli!

Zane i njegove moćne Cyber Dragon karte se vraćaju da zavladaju tablom. Karte koje su ranije bile teške da se nabave poput Cyber Dragon Nachster, Cyber Eternity Dragon i Cyberload Fusion su tu da pomognu igračima da sklope Cyber Dragon deck, ali I pripreme ih za novi Cyber Structure Deck koji je najavljen ove godine.

Mai I njene čuvene Haprie Lady se vrćaju u velikom stilu. Posle nove Harpie synchro karte iz Dragons of Legend the Complete Series, Lost Art karata I oslobađanja Harpie's Feather Duster sa ban liste, ovaj špil je konačno u punoj snazi! Karte poput Harpie Channeler, Harpie Perfumer I Harpie Oracle se mogu naći u ovom setu, ali I čuveni Harpie's Feather Storm koji zaustavlja efekte protivničkih čudovišta na jedan potez, ili dodaje Harpie's Feather Duster iz špila!

Pored ovih fenomenalnih karata, u ovom setu možete naći i karte za podršku junaka iz animea.
Crow - sa blackwing karatma poput Blackwing - Simoon the Poison Wind i Blackwing Full Armor Master.
Kite Tenjo - Sa Galaxy i Photon podrškom poput Photon Orbital I Number 62: Galaxy-Eyes Prime Photon Dragon, ali I potpuno nova Galaxy karta Galaxy-Eyes Afterglow Dragon. Ova karta se može specijalno prizvati ako kontorlišete Galaxy čudovište I ako se ukloni kao XYZ material, možete specijalno prizvati na tablu Galaxy-Eyes Photon Dragon iz špila, ili ga dodati u ruku!
Akiza - Sa svojom čuvenom kartom Black Rose Dragon, ali I podrškom za Plant Synchro summon poput White Rose Dragon, White Rose Dragon I Garden Rose Maiden. Još nove podrške za ovaj špil I Akizine karte možete očekivati u booster-u Lightning Overdrive koji nam stiže u Maju.

Pored svih ovih karata, takođe možete naći i podršku za Lunalight, Abyss Actor i Train arhetipove.
Odličan proizvod za sve ljubitelje ovih špilova i konačno lakši način da se sastave.

Svako pakovanje sadrži:
2x Booster od po 18 karata. Svaki booster sadrži 3x Ultra Rare karte + 15 Common karata.
1x Kockicu sa Yu-Gi-Oh motivom
1x Secret rare promotivnu kartu.

Predlažemo i ove igre