Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

King of Tokyo Monster Box

Cena: 7 250 RSD

Borba za dominaciju nad gradom Tokijem nikada nije bila tako konkurentna! Ova eksplozivna kutija je puna zabave i adrenalina! Nabavite King of Tokio i svu njegovu neophodnu snagu i proširenja za noć veštica satima i satima razbijanja. Koristite svoje Monster's Evolution Cards da dobijete još više specijalnih moći! Monster Box takođe dolazi sa potpuno novom verzijom Gigazaura, ekskluzivnim kartama i novim držačem za kockice, da uništite Tokio sa stilom! Uz fantastičan sadržaj Monster Box-a, razbijte kao nikada ranije! Više o igri:
Giga Čudovište divlja gradom i uništava sve što mu je na putu.
Međutim, u Tokiju ste i pored uništavanja postali popularni. Postanite rok zvezda tako što uništavate grad, ali i druga čudovišta!

U društvenoj igri "King of Tokyo", igrate kao mutant monstrum, džinovski robot ili misteriozni vanzemaljac i cilj vam je da uništite Tokio i druge spodobe u igri kako bi ste postali jedan jedini Kralj Tokija!
Na početku poteza bacate 6 kockica koje na sebi imaju različite simbole: 1,2, 3 poena, Energiju, Zdravlje i Napad.
Ukoliko uspešno budete bacali, odaberete šta od kockica želite da sačuvate ili odlučite da odbacite kockicu kako bi dobili ono što je ona pokazivala.
Najneumoljiviji igrač će zauzeti Tokio gde će dobijati dodatne poene, ali u tom području nema lečenja i na meti je svih ostalih monstruma.
Možete dokupiti posebne kartice mutacija na koje ste potrošili energiju (koju ste dobili bacanje kockica), i tako unaprediti vašeg monstruma.
Možete dobiti mutaciju da vam izraste još jedna glava pa bacate dodatnu kockicu, dobijete štit ili smrtonosni zrak. 
Pobeđuje igrač koji ili ostane poslednji monstrum na tabli ili osvoji 20 poena popularnosti i pokaže tako da je naneo najviše štete gradu!
Eksplozivna zabava!
Ovo je najnovije izdanje iz 2016. godine, poboljšano u estetskom smislu. Pravila su takođe redizajnirana kako bi bila jasnija, i igra dodaje 2 nova monstruma!
Brojne nagrade prate ovu monstruoznu društvenu igru!
Toplo vam uz ovu igru preporučujemo i King of New York sa novim čudovištima ali i mehanikama dizajniranim za veći broj igrača.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: