Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Ignition Assault Special Edition

Cena: 1 700 RSD

Poslednji special edition stize. Odlukom Konamija o ukidanju pakovanja od 3 bustera sa promotivnim kartama (special edition), ovo je poslednja prilika da nabavite ovakv proizvod!

Ovo specijalno Pakovanje sadrži 3 booster-a Ignition assault, kao i 2 od 4 moguće promotivne karte - Gouki Guts, Unchained Twins Sarama, Gouki Destroy Ogre, Cyberse Accelerator.

Vise o booster-u:

Veštačka inteligencija (A.I) je uspela da usavrši cyberse deck i stvori novi arhetip koji koristi linkove, ali i Ritual, Fusion, Synchro i XYZ čudovišta! @Ignister je novi arhetip koji stiže u ovom setu i dozvoljava kombinovanje i brzo spuštanje čudovišta iz extra špila. Glavna karta - Light Dragon @Ignister - je XYZ koji može da uništi karata na tabli koliko imate Ignister čudovišta, ali takođe može da oživi linka sa groblja ako nanese štetu protivniku kroz napad!

Posle podrške za Fire Fist čudovišta u boosteru Fists of the Gadgets, u ovom setu stižu njihovi rivali u vidu Seka Noble karata. Ova čudovišta rade zajedno i u sukobu su sa Fire Fist čudovištima. Rat je na pomolu i samo dva hrabra heroja ga mogu sprečiti. Kako li će se priča završiti?

Velika mana ritualnih čudovišta je ta što su im potrebne ritualne spell karte da bi se prizvali. Novi ritual arhetip - Megalith - su rock čudovišta koja mogu da se ritualno prizovu bez spell-ova! Sastavite savršenu odbranu i preuzmite kontrolu nad partijom sa ovim novim arhetipom!

Postanite gospodar 7 mora uz novi TCG Exclusive Arhetip čudovišta - Plunder Patroll!
Ova čudovišta vam dozvoljavaju da besplatno prizivate Plunder Patroll čudovišta iz extra deck-a na tablu i još ih prikačite kao equip spell na njih! Od uništenja protivničkih karata pa sve do vraćanja vaših equipovanih čudovišta nazad u vašu ruku, da bi ste ih ponovo iskoristili, ovaj arhetip ima pun potencijal da "opljačka" pobedu vašem protivniku.

Pored podrške za arhetipove, u Ignition Assaultu stižu i odlične generične karte poput novog Gizmek čudovišta koje može da ukrade čudovište iz extra deck zone i nakači ga na sebe. Potom ako uništi čudovište u borbi, može da prizove nakačeno čudovište nazad na vašu tablu!

Dugo su igrači čekali oslobođenje legendarne karte Haripes Feather Duster sa ban liste. Sada, stiže karta koje je mešavina karata Raigeki i Haripes Feather Duster a zove se Lighting Storm!
Ova karta vam omogućava da birate između uništenja protivničkih čudovišta na tabli ili njihovih face-down spell/trap karata!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: