Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

The Grand Creators

Cena: 600 RSD

Prvi novi set u 2022 godini donosi tri nova arhetipa! 
P.U.N.K je arhetip koji meša moderni i tradicionalni stil da pravi umetnička dela i priziva Fusion i Synchro čudovišta! Manja čudovišta koje omogućavaju ova dva prizivanja čak i u protivničkom potezu po ceni životnih bodova, ali i dodavanja drugih P.U.N.K karata iz špila u ruku. Ova mala čudovišta su LVL 3 Psychic, tako da u ovom setu možete naći i reprint karte Emergency Teleport, koja će omogućiti da lako spremite vašu strategiju. Od dobijanja životnih bodova, negiranja protivničkih efekata i vraćanja karata u ruku, P.U.N.K donosi širok izbor efekata uz pomoć kojih možete da nadmudrite protivnike!
Exosister je novi XYZ arhetip koji kontroliše protivničko groblje, ali i kažnjava protivnika ukoliko želi da banish-uje neštp sa vašeg! Sva Exosister čudovišta imaju efekat da ako su banish-ovana sa groblja uz pomoć protivničke karte, onda se mogu vratiti nazad na tablu i preko njih direktno prizvati Exosister XYZ čudovište iz extra deck-a! Takođe, Exosister čudoišta dolaze u paru, tako da ako imate jedno na tabli, drugo možete specijalno prizvati iz ruke i time olakšati njihova XYZ prizivanja!
Uputite se u avanturu uz pomoć Adventurer arhetipa! Koristeći karte koje stvaraju Adventurer token koji predstavlja vas, ovaj arhetip će vas provesti kroz nezaboravne dogodovštine, koristeći same karte. Na putu će te sresti čarobnicu koja će vas opremiti čarobnim predmetima, ali i upoznati sa vernim saputnicima sa kojima ćete krenuti na putovanje!
Pored ova tri nova arhetipa, u setu možete naći i reprinte karta poput Torrential Tribute i Solemn Srike, kao i Inzektor arhetip, koji je dobio i novu kartu!
Svaki booster sadrži 7 karata: 6x Rare + 1 Super Rare (ili većeg reriteta).

Predlažemo i ove igre