Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Gloomhaven: Jaws of the Lion

Cena: 6 500 RSD

Misteriozni učestali nestanci ljudi u gradu su privukli pažnju Gradonačelnika. On je pozvao hrabre heroje da istraže ove nestanke i pronađu ko je odgovoran za sve. Isprva, svi tragovi ukazuju na Vermling-e, međutim, možda je ipak nešto mnogo zlokobnije u pitanju...
Gloomhaven: Jaws of the Lion je samostalna društvena igra bazirana na jednoj od najpoznatijih društvenih igara - Gloomhaven. Ova varijanta igre je dizajnirana da bude opuštenijeg tipa za nove igrače koji žele da uđu u svet epske fantazije, ali i sa bržim tempom igre. Sada, u ovoj varijanti igre, sama knjiga avantura je takođe i tabla za igru! Prelistavanjem stranica, skačete iz jedne avanture u drugu i svaka donosi novo iskustvo. Pravila za učenje igre su sada uprošćena i direktno kroz prvih par stranica igre, vas odmah uvodi u priču i kroz igru učite pravila!
Iako je samostalna igra, ona se može kombinovati sa klasičnom društvenom igrom Gloomhaven i možete koristiti heroje iz ove igre u klasičnoj.