Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Duel Overload

Cena: 4 500 RSD

Posle skoro 3 godine čekanja, konačno i u TCG sferi stiže čuvena karta Crystron Halqifibrax (Needlefiber)! Ovo moćno link čudovište vam omogućava da prizovete level 3 ili manje tuner čudovište iz špila, ali i da ga žrtvujete da prizovete jednog tuner synchro čudovište iz ekstra špila! Ljubitelji synchro strategije su ovom kartom dobili podršku za lakše prizivanje svojih omiljenih sinhrona. Predaplant Verte Anaconda je tu da pomogne ljubiteljima fusion špilova. Mogućnost kopiranja bilo koje Fusion ili Polzmerisation karte iz špila daje veliku prednost fusion igračima. Iskoristite njenu moć i kopirajte kartu Super Polimerization da bi ste spojili protivnička čudovišta za vašu glavnu fuziju! Bujingi Ahashima je link podrška za ljubitelje XYZ strategije. Ona vam omogućava lakše prizivanje vaših XYZ čudovišta ali i uništava protivničke spell/trap karte kada uklonite materijal za aktivaciju vaših XYZ čudovišta!

Pored ovih karata, linkove su dobili i drugi arhetipovi, poput: D/D, Artifact, Raid raptor, Simorgh. Gilgameš Postavlja D/D špilu skale direktno iz špila, Wise Strix dodaje rank-Up kartu Raid Raptroima, Union Carrier može da nakači bilo koje čudovište iz špila kao equip spell i doda 1000ATK vašem čudovištu!

Karte koje su promenile tok igre u zadnjih godinu dana, ali koje su se teško nabavljale, poput Fantastical Dragon Phantazmay, Cynet Mining i Infinite Impermanence, su reprintovane u ovom setu! Ljubitelji Cyber Dragon špilova će se obradovati reprintima karata poput Cyber Dragon Infinity, Cyber Emergency i Cybernetic Overflow. u ovom setu je takođe reprintovana karta Double Evolution Pill koja pomaže Dinosaur špilovima! Sa reprintom špila Dinosmasher Fury u Maju, ova karta će biti jedna od trženijih iz ovog seta.

Pored reprinta i novih linkova, stižu nam i tri TCG Exclussive karte. Traptrix Genlisea je podrška za Traptrix špil i omogućava setovanje Trap karata iz špila i groblja! Mayakashi Mayham vam daje paletu opcija koju možete da iskoristite svaki put kada pozovete Zombie čudovište iz ekstra špila! Hollow giants negira efekate čudovišta prizvanim iz ekstra špila i nanosi štetu protivniku ukoliko mu se to čudovište uništi u borbi!

U ovom setu se takođe nalaze i 4 karte sa novom slikom, takozvane alt-art karte. Kolekcionari će juriti za novim slikama poznatih karata poput Tourguide From the Underworld (Sangan sa trogledom!), Cyber Dragon Infinity, Sky Striker - Kagari i Chaos Dragon Levianeer.

Arhetip karte koje su se teško povlačile iz bustera su reprintovane ovde da bi igrači mogli lakše da sklope špilove poput Madolche i Witchcrafter.

Pored svega ovoga, čeka vas reprinti starih karata koje su se teško nalazile poput Wightmare, The Last Warrior From Another Planet, Sauravis the Ancient, Vanity Rulller ali i malo modernije karte poput Dingirsu i Psy-Frame Omega.

Sve ovo i još dosta toga vas čeka u ovom sjanom setu!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: