Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Dobble Harry Potter (na srpskom jeziku)

Cena: 2 300 RSD

"Dobble, takođe poznat i kao Spot it!,  je jednostavnadruštvena igra prepoznavanja u kojoj igrači pokušavaju da pronađu iste simbole prikazane na dve različite kartice.
Igra sadrži osam različitih simbola, sa simbolima koji variraju u veličini od jedne do druge kartice. Svaka od dve karte ima jedan zajednički simbol.
Za osnovnu Spot it! igri, otkrijte jednu karticu, zatim drugu. Ko obeleži zajednički simbol na obe karte, dobija prvu karticu, a onda se druga karta otkriva igračima za pretragu,
i tako dalje. Ko god da je sakupio najviše karata kada krov od 55 karata ponestane, pobeđuje!
Svaka karta u ovoj društvenoj igri sadrži  osam različitih simbola s tim da veličina simbola varira i drugačija je na svakoj karti. Kombinacija bilo koje 2 karte ima jedan zajednički simbol. 
U osnovnoj igri Dobble  igrači otkrivaju dve karte u isto vreme. Ko god prvi primeti simbol koji je zajednički za obe karte, osvaja jednu od njih.
Onda se otkriva nova karta i ponovo tražimo zajednički simbol, i tako do kraja igre. Ko god je osvojio najviše karata na kraju igre taj je pobednik ove zabavne društvene igre.
Sama igra je na grčkom, dok su pravila na engleskom. Takođe je igra jezički nezavisna.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: