Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Dixit 6 Memories

Cena: 2 500 RSD

Svaka slika priča priču - ali koju će vam priču ispričati vaša slika? "Dixit" je s ljubavlju ilustrovana igra kreativnog nagađanja, gde vaša mašta otključava priču!
U ovoj nagrađivanoj društvenoj igri, igrači će koristiti prekrasne slike na svojim karticama da blefiraju svoje protivnike i tako dođu do pobede.
Kao i u osnovnoj varijanti igre, tako i u ovoj, svaki igrač će u jednom trenutku dobiti ulogu pripovedača, Taj igrač treba da ispriča svoju priču, otpeva pesmicu ili zada uzvik na osnovu kartice koje je izabrao.
Zatim svaki drugi igrač bira jednu karticu u svojoj ruci i tajno je daje Pripovedaču. Ove karte se mešaju i otkrivaju, a zatim igrači glasaju za pripovedačevu karticu.
"Dixit Memories" je peta ekspanzija za društvenu igru Dixit. Donosi 84 nove prelepe karte. U principu se može igrati i samostalno pošto je kutija manja pa ju je lakše poneti. 
Ali ne sadrži figurice za rezultat i tablu za rezultat (papir može da posluži). Svakako Vam preporučujemo da uz ovu igru imate ili osnovni "Dixit" ili "Dixit Odyssey".
Same kartice u igri su jako interesantni crteži u kojima će različiti ljudi videti različite stvar, što je i čar ove igre!

 

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: