Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Dixit 3 Journey

Cena: 2 500 RSD

Svaka slika priča priču - ali koju će vam priču ispričati vaša slika? "Dixit" je s ljubavlju ilustrovana igra kreativnog nagađanja, gde vaša mašta otključava priču!
U ovoj nagrađivanoj društvenoj igri, igrači će koristiti prekrasne slike na svojim karticama da blefiraju svoje protivnike i tako dođu do pobede.
Kao i u osnovnoj varijanti igre, tako i u ovoj, svaki igrač će u jednom trenutku dobiti ulogu pripovedača, Taj igrač treba da ispriča svoju priču, otpeva pesmicu ili zada uzvik na osnovu kartice koje je izabrao.
Zatim svaki drugi igrač bira jednu karticu u svojoj ruci i tajno je daje Pripovedaču. Ove karte se mešaju i otkrivaju, a zatim igrači glasaju za pripovedačevu karticu.

"Dixit 3: Journey" ekspanzija za društvenu "Dixit" donosi 84 nove kartice sa slikama koje se mogu koristiti samostalno (ili sa osnovnim igrama Dixit ili Dixit: Odyssey), ali vam je potrebna neka vrsta glasačkih oznaka i papira i olovke da biste zapisivali bodovanje).
Igra ne sadrži bodovnu tablu i žetone, ali će biti upakovana u manju kutiju u kojoj je mnogo lakše nositi.
Svakako Vam preporučujemo da uz ovu igru imate i osnovne delove "Dixit" ili "Dixit Odyssey"
Same kartice u igri su jako interesantni crteži u kojima će različiti ljudi videti različite stvar, što je i čar ove društvene igre!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: