Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Codenames Duet XXL

Cena: 4 500 RSD

Codenames Duet od sada i u XXl varijanti!

Codenames Duet zadržava klasične elemente igre Codenames - Dajete tragove vašim saigračima u vidu jedne reči, da bi oni mogli da nadju tajnog agenta na tabli - ali sada radite zajedno kao tim da pronađete sve agente.

25 Karta sa pojmovima je postavljeno na tablu u mreži 5x5. Kartica ključa se postavlja tako da svaki igrač vidi samo jednu stranu, na kojoj su 9 polja obojene zeleno (predstavljajući vaše agente) i tri polja obojenu u crno (predsatvljajući ubice). Tri od devet polja na na svakoj starani su takođe i na drugoj starni kartice, kao i jedno crno. Zajedno morate naći svih petnaest tajnih agenata - bez otkrivanja i jednog ubice - pre nego što vam istekne vreme. Oba igrača mogu da daju tragove jedan drugome u vidu jedne reči i broja. Igrač koji je dobio trag, postavlja prst na kartu u nadi da će otkriti tajnog agenta. Ukoliko su bili uspešni, mogu ponovo da pokušaju. Ukoliko otkiju nasumičnog prolaznika, potez se završava. Ukoliko otkrijete ubicu, oba igrača gube partiju. Za razliku od klasične igre Codenames, igrači mogu da pogađaju kartu dokle god pogode uspešno. Ovo je korisno ako se setite tragova koje ste dobili prethodno, ali ste ih propustili.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: