Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Battle of Chaos

Cena: 600 RSD

Battle of Chaos je prvi main set za 2022 godinu! U ovom pakovanju možete naći nove karte podrške za Yugijev i Kaibin špil! 
Illusion of Chaos je novo ritualno čudovište koje može da vam doda Dark Magican iz špila, ili bilo koje čudovište koje pominje njega u svom efektu! Magikuriboh je evolucija poznate Kuriboh karte, koja vam omogućava da prizovete Dark Magician ili Dark Magician Girl iz špila kada primite štetu od efekta ili u borbi od protivnika. Master of Chaos je nova fuzija koja spaja dva Yugijeva ikonična čudovišta - Dark Magician i Black Luster Soldier. Ova karta može da oživi sa groblja jedno vaše Light ili Dark čudovište, banish-uje sva protivnička čudovišta, ali i vrati jednu spell kartu sa groblja u ruku kada ga protivnik uništi!
Kaiba takođe dobija jednaku podršku, a prvi na redu je Blue-Eyes Jet Dragon! On se specijalno može prizvati iz ruke ako kontrolišete Blue-eyes White Dragon, ali i sprečava uništenje drugih karata dokle god je na vašoj tabli! Dictator of D. je evolucija poznate Lord of D. karte, koja vam omogućava da ga specijalno prizovete iz ruke tako što iz špila na groblje pošaljete jednog Blue-eyes White Dragon-a. Potom, njegovim efektom možete oživeti sa groblja Blue-eyes White Dragon-a! Blue-Eyes Tyrant Dragon je nova fuzija Blue-eyes White Dragon-a i jednog bilo kojeg zmaja. Ovo čudovište sa 3400ATK, koje je imuno na Trap karte, može da napada sva protivnička čudovišta. Takođe, posle borbe, može da vam vrati sa groblja jednu Trap kartu! 
Pored ovih karata u ovom setu možete naći još dosta dobrih karata poput poslednjeg Dark linka za Spirit Charmers, dva nova arhetipa - Libromancer i Dinomorphia, kao i podršku za desetak arhetipa koje su izašli u zadnjih par godina. 
U ovom setu takođe imate šansu da izvučete retku varijantu Dark Magician karte, sa alternativnom manga slikom, specijalno napravljenu povodom 25 godina Yu-Gi-Oh! igre!
Svako pakovanje sadrži 9 karata: 8 Common karata + 1 Super rare (ili većeg reriteta).

Predlažemo i ove igre