Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Axis & Allies Pacific 1940

Cena: 10 500 RSD

Godina je 1940. Japan nastavlja da polako širi vojnu moć u Kini, kada politička tenzija zahvati svet. Francuska je pred padom.
Holandija, koja je sada okupirana od strane Nemačke, primorana je da ostavi svoje bogate kolonije u Istočnoj Indiji ranjivom na imperijalno Japansko carstvo.
Francuska će uskoro biti okupirana od strane Japanskih kopnenih, morskih i vazdušnih snaga.
Britanija je dobila ultimatum da zatvori Burmu ili rizikuje rat sa Japanom, Sjedinjene Države reaguju embargom strateških materijala. Pozornica je postavljena, vreme je za osvajanje!

Axis & Allies slavi 25 godina strateškog ratnog igranja sa deluks izdanjem svoje originalne pozorišne igre.
Strateška društvena igra Axis & Allies Pacific 1940, dizajnirana i razvijena od strane Larri Harris, koristi ažurirana pravila uspostavljena u prethodnoj verziji. Dve nove borbene jedinice debatuju u ovoj igri -
Taktički bombarderi i Mehanizovana pešadija. Australija i Novi Zeland, udruženi kao snage ANZAC-a, predstavljaju novog saveznika koji se može igrati!
Kina je sada snažnija nego pre, ali će joj i dalje trebati pomoć svojih saveznika - SAD i Engleske - da izdrže moć ekspanzionističkog imperijalnog Japana.

Ova deluks igra na nivou pozorišta, osmišljena je da se udruži sa društvenom igrom Axis & Allies Europe 1940 kako bi stvorili do sada najveće iskustvo Osovine i saveznika!
Obe igre su dizajnirane tako da igraju sami ili zajedno nude globalni 1940 scenarijo!
Topla preporuka za sve ljubitelje ratnih igara, ali i Riziko društvene igre.
Ukoliko želite manje kompleksnu i bržu varijantu igre, preporučujemo igre iz istog serijala Axis & Allies: 1942 i Axis & Allies 1941

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: