Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Avalon Big Box

Cena: 6 000 RSD

Nagrađivana "party" društvena igra The Resistance Avalon sada dobija svoj Big Box sa unapređenim ilustracijam karata! Pored osnovne igre, u ovom pakovanju možete naći i karte koje su se ranije nalazile samo u ekspanzijama za ovu igru, ali i nove karte uloga poput Messengers, Lunatic, Brute, Revealer, Cleric, Trickster i Deceiver! Više o igri:

"The Resistance: Avalon" društvena igra socijalne dedukcije, ubacuje snage Dobra i Zla u borbi za budućnost civilizacije. Arthur predstavlja budućnost Britanije, obećanje prosperiteta i časti, a skriveni među njegovim hrabrim ratnicima su Mordredove najvernije sluge. Ove sile zla su malobrojne, ali imaju međusobno poznavanje i ostaju skrivene od svih osim jednog od Arturovih sluga. Merlin je jedini koji zna ko su Mordredove sluge, ali o tome mora govoriti samo u zagonetkama. Ako se otkrije njegov pravi identitet, sve će biti izgubljeno.
"The Resistance: Avalon" je samostalna igra, koja je nezavisna od originalne društvene igre "The Resistance".  Takođe, postoji opcija kombinovanja obe igre! Velika i jaka preporuka za svakog ljubitelja i obožavaoca društvenih igara sa elementom dedukcije!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: