Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Assault of the Giants

Stara cena: 
12990
Cena: 10 400 RSD

Nekada davno u čudotvornom svetu "Dungeons & Dragons" pored ljudi, vilenjaka i patuljaka postojali su i Džinovi!
Kao i ostali narodi ove čudotvorne zemlje i Džinovi su se borili za vlast i dominaciju svojih kraljevstva.
Vreme je došlo da se otkirije ko je dostojan titule novog vladara svih Džinova!

"Assault of the Giants" je nova "Dungeons & Dragons" društvena igra za 3 do 6 igrača u kojoj imaju priliku da komanduju jednom od šest vrsta džinova i osvoje svoje pravo da vladaju nad svim džinovima.
Komandujte džinovima i napadajte naselja kako bi osvojili poene i zauzeli važne resurse, uključujući hranu, blago, rudu i rune.
Igrači izdaju komande svojim džinovima pomoću karti za komandovanje (regrutovanje, kretanje, napad, pljačkanje i tako dalje).
To dozvoljava igračima da regrutuju džinove, šalju ih u napad na naselja i druge džinove, ali takođe i da slede specijalne ciljeve koje su različite za sve vrste džinova.
Na primer, Olujni Džinovi nastoje da povrate vlast svog monarha, Kralja Hiketona. Džinovi Oblaka traže drevno skrovište zmajevog blaga dok Brdski Džinovi traže obilje hrane kako bi zasitili svog masivnog monarha, "Vladara Guha", 
U društvenoj igri "Assault of the Giants", igrači šalaju svoje džinove da ratuju međusobno, ali i protiv manjih naroda.
Pravi strateški izazov ove igre leži u sposobnosti igrača da ispuni svoj tajni cilj za svoju rasu džinova, ne samo kroz borbu već i kroz vešto igranje karata!