Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Age of Discovery

Cena: 3 400 RSD

Tokom petnaestog i šesnaestog veka, velike kraljevske kuće Evrope poslale su istraživače i osvajače širom sveta, nadajući se da će otkriti i osigurati nove oblasti uticaja i izvora bogatstva.
Bez pravih, odgovarajućih brodova, ovakva putovanja nisu moguća. Ali, čak i za neverovatna bogatstva kraljevskih kuća to je bilo previše, pa tako čak ni oni nisu mogli dugo da održavaju ekspedicije.
Zbog toga je vaš kralj došao da vam ponudi priliku da investirate u velika putovanja poznatih istraživača kao što su Kolumbo i Magelan.
Moraćete da kupite flotu brodova i dodeliti ih najuspešnijim ekspedicijama.
Naravno, ekspedicije će uvek iziskivati mnogo novca, iznova i iznova...
Kako biste zaradili novac, morate potpisivati trgovinske ugovore. Ali, da li ćete uspeti da nađete balans između potražnje i potrošnje?
Pa, vreme je da to istražite!
U društvenoj igri Age of Discovery igrači moraju mudro donositi svoje odluke kako bi pronašli pravi odnos potražnje i potrošnje i time pobedili u igri.

Nagrade i priznanja društvene igre:
-2007 Fairplay À la carte Winner

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: