Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Shaddoll Showdown

Najnoviji structure deck je stigao - Shaddoll Showdown!

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd
Posle dugo vremena, jedan od najpoznatijih Fusion špilova se vraća na velika vrata - Shaddoll! Ovaj špil je bio prekretnica za unapređivanje fusion mehanike uz pomoć polimerizacije koja je vezana za arhetip, ali koje može da šalje materijale za spajanje direktno iz špila! Sada, ovaj špil dobija dopunu u vidu novih monster karata ali i tarp karte kao i jedne nove fuzije. Nove karte poput Reeshaddoll Wendi koja može da prizove shaddoll čudovište iz špila na tablu, Naelshaddoll Ariel koja priziva shaddoll čudovišta koja su izbačena van igre, Resh Shaddoll Reincarnation koji priziva shaddoll čudovišta sa groblja, su samo deo mehanizma koji koji pokreće ovaj špil.

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Fuzije koje su tu da vas izvuku iz svake situacije su spremne da iskontrolišu protivnike, poput najpoznatije El Shaddoll Construct, koja uništava specijalno prizvana protivnička čudovišta. Pored ove karte, u špilu se takođe nalazi još 7 drugih shaddoll fuzija, poput nove El Shaddoll Apkallone koja negira efekat protivničkog čudovišta i dodaje bilo koju Shaddoll kartu kada se pošalje na groblje!

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Ovaj structure deck donosi i dugo očekivane reprinte popularnih karata poput Black Luster Soldier - Envoy of teh Begining, Twin Twister, Pot of Avarice, Instant Fusion, Allure of Darkness i Super Polymerization!

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Držite konce kontrole u rukama i savladajte vaše protivnike uz pomoć ovog novog špila!