Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Secret Slayers

Novi Deck Building booster Secret Slayers donosi nove teme za plant, rock i zombie tipove špilova!

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Drevni ritual uz pomoć koga bi učesnici rituala trebali da dobiju zlata koliko žele... je pošao naopako. Probudili su drevnog gospodara zombija - Eldlich The Golden Lord. Kao nagradu za uspešan ritual, Eldlich je učesnike rituala pretvorio u zombije i obložio ih zlatom! Ovaj neverovatni arhetip sadrži samo jedno čudovište Eldlich The Golden Lord. Kao kralj svog zlatnog grada, on komanduje zombijima koji se iznenada pojavljuju da spreče protivnike, a ti zombiji su trap karte koje se stvaraju kao čudovišta. Da bi ubrzali proces prizivanja Eldlich-a na tablu, igrači mogu da koriste spell karte Eldlixir-e. Ove karte takođe pomažu čudovištiima zombie tipa ukliko imate Eldlih čudovište na tabli! Na kraju svakog poteza možete izbaciti Eldlich spell i trap karte sa groblja da bi ste postavili nove na tablu direktno iz špila!

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Grupa speleologa je u istraživanju pećine naišla na čudno kamenje. Shvatili su da se u njima nalaze zarobljene zveri. Njihovim oslobađanjem, otključali su čarobne moći kojim svaka zver raspolaže. Ovaj rock arhetip nazvan Adamancipator, je dizajniran oko excavate mehanike, uz pomoć koje gledate određen broj karata sa vrha špila i dodajete, ili specijalno prizivate određena čudovišta. Pošto većina Adamancipator karata vam dozvoljava da uradite excavate od 5 karata, jako brzo i lako dolazitie do prizivanja zveri, koje su u stvari synchro čudovišta! Spell i trap karte takođe pomožu i bilo kom drugom rock špilu ali i dozvoljava igranje generičnih rok karata poput Block Dragona i Gigantesa.

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Biljke koje cvetaju uprkos oštoj zimi! Novi arhetip Rikka je podrška za plant špilove. Bazirani na brzom prizivanju Rank 4 i Rank 8 XYZ čudovišta, Rikka špil takođe omogućava dodatne efekte karata ako ste žrtvovali plant čudovište za njihovu aktivaciju. Sa svakim žrtvovanim čudovištem, vaša plant čudovišta postaju jača i onemogućavaju protivnike da razviju tablu! 

Yugioh ,prodaja , Srbija , Beograd

Pored ova tri nova arhetipa, stižu nam i reprinti karta koje će pomoći ovim špilovima ali i mnogim drugim, zahvaljujući kartama poput Solemn Judgment i Upstart Goblin.