Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Rise Of The Duelist

Letnji regularni set za 2020 godinu Rise of the Duelist donosi nove i moćne stvari.

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Rise Of The Duelist

Nove karte koje će pomoći svakom špilu da se bori protiv trenutne mete moćnih špilova. Triple Tactics Talent je nova spell karta koja u sebi ima kombinaciju efekta tri karte, koje se nalaze na listi zabranjenih karata - Change of Heart, Pot of Greed, The Forcefull Centry! Ukoliko je vaš protivnik negirao efekat vašeg čudovišta, možete vući dve karte, ili uzeti kontrolu nad jednim protivničkim čudovištem, ili pogledati karte u protivničkoj ruci i potom, jednu mu vratite nazad u špil! 
Saga sa Condemned Maiden se nastavlja i stiže nam nova Forbidden quick play spell karta - Forbidden Droplet. Ona vam omogućava da pošaljete sa table i/ili iz ruke vaše karte na groblje i toliko čudovišta na protivničkoj tabli gubi svoje efekte i pola bodova za napad. Takođe, vaš protivnik ne može da odgovori na ovu kartu sa tipovima karata koje ste poslali na groblje (monster, spell, trap).

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Rise Of The Duelist

U dalekom kraljevstvu, sile zla su uništile nekada veličanstven i miran grad. Sada, samo ruševine su ostale kao trag, a ljudi koji su se borili protiv zla, sada žive u njima. Grupa čarobnjaka je napravila red Dogmatika, koji služi da štiti stanovnike ruševina od novih napada. Međutim, nije baš sve kako se čini na prvi pogled...
Dogmatika je novi arhetip u ovom setu sa malo čudom mehanikom. Da bi aktivirali svoje efekte, igrači moraju da odbace karte iz extra špila na groblje! Ovo omogućava kartama koje se aktiviraju kada su poslate na groblje, poput Herald of the Arc Light i Elder Entity N'tss, da vam dodaju prednost na tabli. Budite pažljivi, jer aktiviranje Dogmatika karata vas zaključava u prizivanje iz extra špila do kraja poteza. 

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Rise Of The Duelist

Male slatke šumske životinjice su tu da vas razneže, ali i savladaju vaše protivnike! Iako izgledaju nevino, ova mala stvorenja nisu naivna. Ukoliko su u opasnosti, mogu brzo da pobegnu, ali i da se zajedno kao grupa vrate na tablu! Ujedinjeni, omogućavaju vam XZY prizivanje Rank 2 čudovišta koji će zadati mnogo muka vašim suparnicima.

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Rise Of The Duelist

Posle Engleske legende o kralju Arturu i Noble Knights arhetipa, stiže nam Francuska legenda o plamenim vitezovima iz epa o Rolandu. Infernoble Knights spadaju u isti arhetip kao i Noble Knights i možete koristiti karte koje ih podržavaju ili čak kombinovati kao jedan špil! Kao i svoji predhodnici, Infernoble Knights koriste mehaniku equip spell-ova. Međutim, gde su se Noble Knights bazirali prvenstveno na XZY prizivanje, Infernoble knights se baziraju na Synchro prizivanju. Igrači su imali prilike da se upoznaju sa par članova ovog arhetipa u setu Toon Chaos, ali i podrškom za ovaj špil - Immortal Phoenix Gearfried i Sublimation Knight.

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Rise Of The Duelist

Rise of the Duelist sadrži nove stvari za sve vrste igrača. Smislite strategiju koja vam odgovara i spremno dočekajte sve što protvnici postave protiv vas!

Set stiže uskoro.