Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Freezing Chains

Ice Barrier špil se vraća sa snagom mećave!

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Freezing Chains

Legendarni zmajevi koji su pokušali da zamrznu svet, uhvaćeni su i zarobljeni uz pomoć plemena Ice Barrier. Koristeći magiju vode, uspeli su da preokrenu ledenu moć zmajeva protiv njih samih! Sada, kada se nova opasnost pojavila, pleme je odlučilo da oslobodi ove zmajeve kao poslednju nadu za spas. Ice Barrier je arhetip koji se zasniva na kontroli table i synchro prizivanju. Uz pomoć karata poput Revelear of the Ice Barrier, možete pozvati drugo Ice Barrier čudovište iz špila, a uz pomoć Speaker for the Ice Barrier, lako dobijate dodatna čudovišta koja mogu poslužiti kao materijal za synchro prizivanje, ali i postavku strategije. Ice Barrier čudovišta imaju dodatne efekte ako imate drugo Ice Barrier čudovište na tabli. Primer je da jedno ima efekat da prebaci protivnička čudovišta u odbranu, a drugo da protivnička čudovišta u odbarni gube efekte!

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! Freezing Chains

Ovom sinergijom, Ice Barrier špil kontroliše protivnika do trenutka kada možete da prizovete njihova synchro čudovišta i očistite protivničku tablu! U tome će vam pomoći nove dve spell karte Winds Over Ice Barrier, koja žrtvuje vaša Ice Barrier čudovišta da bi prizvala nova direktno iz špila, a potom vratite sa groblja ta čudovišta uz pomoć karte Freezing Chains.  Ona takođe čini vaša Ice Barrier čudovišta imunim na efekte protivničkig čudovišta prizvanim iz extra deck-a! Da bi pripremili tablu i iskontrolisali situaciju poteza,uovom špilu takođe možete naći reprinte karata koje će vam pomoći u tome poput traženih popularnih karata - Crackdown i Appointer of the Red Lotus.

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Freezing Chains

Ledeni zmajevi su tu da vam pomognu oko čišćenja table! Legendarna Trishula se vraća u novoj formi kao Trishula, Zero Dragon of the Ice Barrier. Kada je ova karta synchro prizvana, možete da banish-ujete 3 protivničke karte sa table! Pored toga, ukoliko protivnik uništi ovu kartu, možete direktno prizvati originalnu Trishulu iz extra deck-a, negirati efekte svih protivničkih čudovišta na tabli, kao i prepoloviti im napad i odbarnu! 

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Freezing Chains

Špil je u prodaji od 05-03-2021.