Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Ancient Guardians

Novi deckbuilding booster Ancient Guardians donosi tri nova arhetipa za igru!

Ursartic je novi synchro arhetip koji se dobija u ovom setu. Baziran na čuvenoj Dark Synchro mehanici iz prve sezone Yu-Gi-Oh! 5ds, Ursartic donosi jedinstven način za prizivanje svojih velikih čudovišta. Oduzimanjem novoa, tojest praveći razliku između njih, prizivaćete moćna Ursartic čudovišta na tablu! Od negiranja protivničkih efekata,pa sve do sinhro prizivanja uprotivničkom potezu, ovaj arhetip nudi igračima širok izbor efekata koji se prilagođavaju situaciji. 

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Ancient Guardians

Iz dubina podzemnog sveta, arhetip Repitile čudovišta pod nazivom Ogdoadic stiže da u potpunosti iskoristi jednu od omiljenih karata igrača - Snake Rain. Ovaj arhetip se bazira na žrtvovanju čudovišta da bi se vratili sa groblja nazad na tablu! Koristeći Snake Rain da ih pošaljete na groblje, ali i Lair of Darkness da zrtvujete protivnička čudovišta zarad vraćanja vaših Ogdoadic! Pošto se ovaj arhetip bazira na kombinaciji Light i Dark čudovišta, možete uklopiti i Chaos varijante koje bi pomogle ovom špilu.

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Ancient Guardians

Solfachord je nove pendulum arhetip koji koristi Muzičku skalu kao temu, ali i efekte na tabli! U zavisnosti od skale u vašim pendulum zonama, Solfachord će dobijati razne efekte poput negiranja i uništavanja karta, pa sve do postvke Solfachord čudovišta na extra deck radi lakšeg pendulum prizivanja. Sva čudovišta imaju isti pendulum efekat, a to je da protivnik ne može da odgovori na pendulum prizivanje Solfachord čudovišta sa spell i trap kartama! 

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Ancient Guardians

Pored novih arhetipa, u ovom setu možete naći reprinte karata poput Skull Meister, Snake Rain i Trade-in. Kolekcionari i igrači koji vole karte većih reriteta će se obradovati čak 15 novih Collectors Rare karata u ovom setu!

yugioh, prodaja, srbija, beograd, Yu-Gi-Oh! , Ancient Guardians

Set u prodaji uskoro.